25 Nisan 2009 Cumartesi

Cahillik

sözde taraftar sitesinden inciler;

Bağıranları söyleyeyim sana GFB niye kuyruk acıları var (bence başkan az bile yaptı) KFY neoldu elit likleri bitti resilere biat ettiler tüm tribünlerin kendilerine biat etmelerini istiyorlar. Yönetimi beğenmiyormusun git bastır 15.000 tl üye ol klübe seçimde oy kullan al sana demokratik hak. Başkan birde diyorki 1000.000 üyeli klüp yaratacağım böyle eski usul grupçulara benzeyen zerzevatlaramı oy hakkı verilecek.

Siz FENERBAHÇEli olamazsınız!


Madem demokratik bir hak...o zaman bende sizlere‚ o tribünlerden ayrılın diyorum...Varmı ötesi...Eğer Aziz Yıldırım Yüzlerce kişinin istifa demesiyle bırakacaksa....Vay halimize....Milyonlar arkanda Başkanım...
istifaya cagirmanin da bir seviyesi olur.

böyle kurulmus adamlarla‚planlanmis olaylarla kimseyi yanlarina alamazlar.kendilerinden daha fazla nefret ettiriyorlar sadece.

böyle adamlar istifa diye bagirmis kime ne?

destek de‚tepki de anlik gelisirse anlami olur‚samimiyeti olur.anlik tepki verenlere de saygi duyarim ama pankarti‚davulu bahane gösterip olaylari buraya kadar getirenler bir sussunlar lütfen cünkü samimiyetleri sifir.

önce siz istifa edin bu tribünlerden‚kendisini dev aynasinda gören‚geri adim atmayan liderleriniz istifa etsin bu tribünlerden.

büyük cogunluk her seye ragmen yönetimin devam etmesini istiyor.

siz hala bosu bosuna inat edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder