12 Nisan 2009 Pazar

Bitmez Cezalar

Derbi Öncesi Haksız Cezalar.. Artık Yeter!!!

İçerisinde bulunduğumuz sezonun başından beri Fenerbahçe tribünlerine karşı kanunları değil, bağlı olduğu birimin dışında bulunan bir kişiden aldığı talimatlar doğrultusunda haksız yere cezalar verilmesini sağlayan ve yapmış olduğu tahriklerle görevini kötüye kullanan malum şahıs yine aynı kişiden aldığı talimatlar sonrası bazı arkadaşlarımıza derbi öncesi haksız yere cezalar verilmesine sebep olmuştur.

Cezalar 28 Şubat 2009 Cumartesi günü oynanan Fenerbahçe - Sivasspor maçının sonunda Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu tarafından destekli grubun maç sonunda grubumuz üyelerini tahrik etmesi sonucu çıkan olaylar neticesinde verilmiştir. Olaylar esnasında tribünde olmayan Nurullah Can (Amigo Nuri), Mehmet Şirin Demir ve Abdürrahim Atalay 6'şar ay spor müsabakalarına girişten men cezası ve para cezası almışlardır. Ismarlama niteliğindeki bu cezalarında Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu ve malum şahıs tarafından verildiğini herkesin bilmesini isteriz.

Yine aynı şekilde Maraton Üst tribününde ve deplasmanlarda çaldığı davulla Fenerbahçe tribünlerine renk katan Yenal Ünal isimli kardeşimizde 6 ay müsabakalardan men cezası + para cezası almıştır.

Burak Gazoz, Muammer Aydın (Amigo Mami), Mehmet Şefik Seven, Volkan Yücesan, Özel Akalan, İbrahim Halil Şahin, Hasan Hüseyin Doğan, Yücel Delipınar, Uğur Karapınar, İsmail Şimşek 6'şar ay + para cezası, Ömer Özkal 12 ay + para cezası almışlardır.

Yine bu doğrultuda 2008/09 Sezonu'nun 17. Haftası'nda oynanan Fenerbahçe - Trabzonspor maçı öncesi Lise GFB'den sorumlu kardeşimiz Emir Bağdatlı'da haksız yere müsabakalara girişten men ve para cezası almıştır.

Buradan Emniyet Genel Müdürlüğü'ne ve İstanbul Emniyet Müdürümüz Sayın Celaleddin Cerrah'a sesleniyoruz. Kanunlara göre değil, başkalarından aldığı talimatlara göre hareket etmektedir ve kendi menfaatleri doğrultusunda hareket ederek görevini kötüye kullanmaktadır. Malum şahısın ismini buraya yazarak onu gerçek amacına yani reklama ulaştırmak istemiyoruz. Derbi öncesi üzerimize oynanan bu oyunları şimdilik Fenerbahçe'mizin menfaatleri için sineye çekiyoruz fakat derbi maçından sonra bu konuyla ilgili girişimlerimiz başlayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder