8 Eylül 2009 Salı

İnsanları Kandırmayın

Tuncay, neden F.Bahçe'ye gelmedi?

Tuncay Şanlı’nın Stoke City’e transfer sürecinde yer alan FIFA Menajeri Murat Kuş, milli futbolcunun transferinde özgür seçim yapamadığını söyledi.

Radyospor'da Özgür Sancar Haber Özel Programı’na katılan Murat Kuş, “Tuncay, Middlesbrough’dan bağımsız bir tercih yapamadı; çünkü sözleşmesi devam ediyordu. Middlesbrough da Tuncay’ı kiralık olarak bir başka takıma vermeye sıcak bakmıyordu. Bonservisiyle birlikte satma niyetindeydiler. Ben süreç boyunca oradaydım ve kulübe gelen teklifleri birlikte değerlendirdik. Eğer İngiliz Kulübü kiralık teklifine sıcak baksaydı. Tuncay elbette ki Fenerbahçe’nin teklifini de değerlendirirdi” dedi.

Tuncay’ın kariyerine yurtdışında devam etmek istemesi ve sözleşmesinin devam etmesi nedeniyle tdecrübeli futbolcunun özgürce karar verememesinden dolayı Stoke City’e transfer olduğunu ifade eden Murat Kuş, “Sunderland, Birmingam City ve Stoke City Tuncay’a talip oldu. Alman Bundesliga’dan Köln takımı da Tuncay’ı çok istedi. Önce kiralamak istediler, ancak Middlesbrough bu teklifi kabul etmeyince satın almak istediler. Bu kez de verdikleri fiyat yeterli bulunmadı” şeklinde kunuştu.

Kuş, Tuncay’ın, Premier Lig’de kariyerine devam etmek istediğini, fakat Stoke City’e transferinde eski kulübünün belirleyici olduğunu vurgulayarak, “Üç Premier Lig ekibi içerisinde Stoke City’nin yaptığı teklif uygun bulundu. Tuncay da 3+1 yıllık imza attı” dedi.

FENERBAHÇE’YE TRANSFERİ MİDDLESBROUGH ENGELLEDİ

Muratş Kuş’un şu sözleri ise Tuncay’ın Fenerbahçe’ye neden dönmediğini ortaya koydu: “Middlesbrough yönetimi Tuncay’a “Ancak bize gelen teklifleri değerlendirebilirsin. Kiralama şeklinde gelen teklifleri istemiyoruz deyince Fenerbahçe’ye transferi gerçekleşmedi.”

Kaynak : Milliyet

Bunun altında yatan tek neden askerlik ve o menajer..Menejeri olan murat kuş yıllardır Daum'un yardımcısıydı ama bu sene Fenerbahçeye imza atarken aziz yıldırım murat kuş'u istemedi ve bence Aziz Yıldırım'ın vermiş olduğu en doğru karar.murat kuş herşeyi kendi açısından değerlenidiriyor ve Murat Kuş bjk'de yüksek divan üyesi.tek üzüldüğüm nokta bu tuncay'ı menajerlerin yakması eski menajeri Erdinç Şehit Tuncay,Volkan ve Serdar'ın menajeriydi.bilindiği gibi serdar kendini yaktı ve menajer değiştirdi,Volkan menajer değiştirdi ertesi gün imza attı bize.Tuncay'da değiştirdi menajer ama yeni tercihi çok yanlış oldu..Murat Kuş'un hiçbir sözüne inanmam Tuncay için inşallah hayırlısı olur ...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder